Followers

nuffnang

Wednesday, August 5, 2009

toilet pun nak cantik gak tau..

Pokok ni nama apa pun MA xtau. tp pokok spesis keladi nih senang nak jaga. MA letak dlm toilet.. Pokok lidah jin pun ok gak klu nak letak dlm toilet. Dah lama plan nk letak kat sudut tu..tu pasai beli rak 3 segi kat IKEA aritu..bukan sebab nk letak barang2 tp sbb nk letak pokok / bunga.. hehe..


8 comments:

kirana said...

wahhh cantik2..leh tiru hehehe

dok tangguh nk gi ikea ni..sale smpai 16 hb jer ni..bila ntah nk pegi..
bonus 15hb :)
ceh nk bgtau gak tu

my little family said...

wow! cantik la, bonus dekat nk raya...huhu pestime dgr org dpt bonus tgh tahun.. hehe

Ana syok la leh p IKEA selalu... akak bila time p KL la..tu pun 2x je setahun..huhu

my little family said...

Ana: alang2 leh p IKEA- bt yg 2 tingkat..mesti lagi cantik..:-) idea tgh banyak nih.. :-p

genny da bomb said...

waaaaaaaaaaaa...cantik2..huhuhuhuhu..mak tak kretip bab mikir2 deco ni..huwaaaaa...camno tah..mmg otak klasik la..

malas satu lagi sbb pe..cik abe tu tak bape nk reti drill2 ni huhuhu..nk kena bg terer diri sdiri dulu lah..

my little family said...

genny, akak ni idea je byk..tp tu la..tunggu dpt bonus mcm Ana br leh bt betul2..kankan...

MaMaMiE said...

Ma, sangat santek, kreatip gitu. Bila tolet dah lawa dok lame pon rasa dok lam taman...ngeh²...

my little family said...

Mamamie: tu la, yg penting kena jaga kebersihan kan?

kirana said...

akak oooiiii.bonus kami tu bukan bonus 2009 laaaa
tu last year punya hhuhuhuhuhu