Followers

nuffnang

Tuesday, September 15, 2009

2009 Cute Baby In Stroller/Pram Contest



..My Little Anis Batrisyia..

contest lagi.. kali ni mummyameer pulak yg bt.
kebetulan ada pic Anis masa kecik2 dulu jadi MA join jek.. :-)
Mana tau kot2 kali ni rezeki Anis pulak kan?
So sapa-sapa yg ada pic menarik anak anda, leh la pakat2 join contest ni pulak yea...
Jom kita pakat2 memeriahkan suasana..yeaaaaaaaaaaaaa!!!!


Syarat-syarat for all mummies to join this contest :
Simple je syarat dia..

1. Of course u must be the follower of mummyameer
ok , MA dah jadik pun.. :-)

2. Sila add dan link kan banner di sebelah pada sidebar.
done

3. Buat special entry utk contest ini dan sertakan sekali sekeping gambar baby/toddler di dalam prams ataupun stroller anda.
also done dear.. :-) tu atas tu..

4. Link kn blog mummyameer.
siapppppp! hehehe..

Contest bermula dari 8 September 09 hingga 23 September 2009!
DAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 29 SEPTEMBER

5 comments:

kirana said...

mcm2 contest hehe
ana malas nk join sbb malas nk ikut syarat2 tu...takat anto gmbar ana rajin hehehehhe

gd luck utk anis..cute..harap2 leh menang lagik cm mak dia menang

my little family said...

Ana: sbb simple je syarat dia tu join..klu mcm2 bagai mmg tak jgk..saje gatai2..hehe

genny da bomb said...

rajinnya kak ayu join contest hehehe..kalo takde syarat2 tu ok le gak nk join hihi..tepek gambo rajin hahahahha

my little family said...

genny: sebenarnya xde sgt story persiapan raya nk tulis, so kita join contest je la..hahah

mama uzma said...

hihi...
gud luck yee...