Followers

nuffnang

Wednesday, September 16, 2009

semua dah pakat2 nak balik kg ni... rata2 dah siap anto ekad sebagai pengganti diri. MA je tahun ni agak 'slow' sket. 'slow/blur' dlm segala hal. ahaha..

persiapan raya belum settle lagi, umah x abih kemas lagi, ekad pun xbuat lagi.Biskut raya pun xtgk lagi apa yg dah ada. Mungkin sbb baru pindah rumah jadi pokai sket la.

smlm pusing2 SP utk cari baju raya. tp tak jumpa yg berkenan. Klu jumpa pun size tak sesuai. Jadi mlm ni klu rajin nk ke tempat yg kami dah plan semalam. Masa p mlm td tempat tu dah tutup jd tak dpt la survey. Hubby pulak demam..tak p keja. MA pun rs tak sedap badan ni.. tekak dah perit dan asyik batuk2 je... suara pun dah lain dah bunyi.. penangan berjangkit ngn Anis. Camno nak raya ni? huhu..

lepas sahur td (tu pun liat nk bangun) gagahkan diri kemas ruang tamu dah hias kitchen cabinet dengan bunga2 yg MA beli masa ronda2 semalam. Bila dah siap, ingat nak snap gambar la alih2 bateri kamera pulak dah abis. klu tak boleh upload td.


2 comments:

shaifulsafar said...

salam aidilfitri ya MA... sama seperti saya, persiapan raya tahun ni agak slow.....

walaubagaimanapun... bersyukur sebab impian yang besar dah tercapai... just nak maintain jer... hope kita terus dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki....

my little family said...

shaifulsafar: tu la, kn ukur baju dibadan sendiri kan? hehehe

xpe, tahun depan kn urus baik2 kewangan..tahun ni mmg kalut sggh la.. :-)

salam aidilfitri yea...