Followers

nuffnang

Tuesday, September 8, 2009

Anis nak wau

wau gambar superman je ada, gambar hello kitty ke, princess ka xde plak..

Sabtu lepas masa kat rumah mak tok, Anis sibuk suruh abah dia beli wau. Tak tau dia tgk sapa yang main wau tu sampai kami dipaksa beli plak. Masa ambik Anis dr rumah pengasuh dia lagi Anis dah mintak suh MA belikan tp bila tgk dia beria2 sgt nak Abah dia try pusing2 alor setar cari tp tak jumpa. Nasib baik kat kedai depan sekolah ni ada jual. Beli la 1. RM0.60 je pun. Bila nk main xtau la sbb petang2 selalunya hujan. :-)

3 comments:

mama uzma said...

anis nak wau...
pandai ke main syg..
tunjuk kat aunty..hihi

my little family said...

mama uzma: tu la, aritu beria2 nk wau, bila dah ada xmain pun..dok naik motor dia je.. :-)

kirana said...

huish kalah anak laki main wau :)