Followers

nuffnang

Wednesday, October 14, 2009

dah 50k pun...


masa ni no 50,026

td masa dok baca blog ni terpandang pada hits counter di blog MA nih.. wahh..tak sangka dah lebih 50,000 kali dikunjungi yea.. cepatnya.. tak sempat MA nk bt special contest utk pengunjung bertuah yg ke 50,000. tgk je td dah terlebih 50,033.

terima kasih pada semua yg sudi jengah2 dan singgah ke blog MA ni, baca n3 merapu MA ni.. n3 yg ikut suka MA je nk tulis apa, mostly story about my little family, xde specific pada sesuatu tajuk pun. Nak bt blog masak2, MA mmg xreti masak sgt pun.. jadi bt la n3 rojak2 ni..

MA rs dah hampir 2 tahun MA join berblogging nih. Bulan depan cukup la 2 tahun MA jd blogger. Klu nak tau sapa yg dedahkan MA pd dunia blog ni, tak lain tak bukan ialah

my best prend..Pn Intan Rosnitta..hehehe...
~ to Intan..TQ dear sbb bg info ttg blog ni..

MA start bt blog ni pun blajar sdri2 sambil2 refer pada my sifu tu la..hehe.. seronok bila dapat ramai kawan even kita tak pernah bersua muka . seronok bila dpt share mcm2 story & bc karenah masing2...

sepanjang MA berblogging ni, kalau la ada tersilap atau tarkasar bahasa tu , Ma mohon ampun maaf yea.. kadang2 setiap apa yg kita tulis tu boleh di salahtafsirkan oleh orang.. harap tiada yg kecik hati yea.. :-)

5 comments:

AHMOI said...

wah...sdh ramai akak punya pengunjung..hehe

CikMin said...

tahniah ye..dah 50k...teruskan berblogging....hehehehe...

my little family said...

ahmoi + cik min: insya Allah..selagi ada kudrat. :-)

Intan said...

Congrates fren!

Ucapan mcm menang award jek!

:P

mie said...

saya antara pengunjung setia blog ini..
sehari sure 3 kalai, pg, tgh, mlm..
hehe
congrat