Followers

nuffnang

Tuesday, October 13, 2009

Terjejak jua...sapa yea...

kelmarin MA dah bt n3 ni tp bila buka pagi ni utk post gambar2 yg snap mlm tu tgk2 hilang n3 tuh. mungkin terover write balik kot.

ni perjumpaan dengan sahabat lamaaaaaaaaaaa nih.. hehe..maklum la sblm ni kami selalu chat dlm YM / blog tp sejak kawan MA ni beralih angin ke tempat baru ..dah jarang dpt borak ngn dia.

masa jumpa ni rsnya Rabu lepas sbb time tu kawan MA nih ada keja kat Seberang Jaya, Penang. So lepas berbuka puasa mlm tu, MA & hubby terus ke Hotel Sunway Sbrg Jaya. lepak2 kat sini

'
'
'
'Asam laksa kat sini pun best rupanya...rs mcm kat Ikano tuh jgk..so lain kali xperlu tunggu nak p KL la klu MA terasa nk makan asam laksa yg sedap nih.. p jek kat Old Town nih.

nak tau sapa kawan yg MA maksudkan tuh?
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............

tu dia, Intan Rosnitta... pemilik blog coretan kenangan.
muka MA tu muka kontrol ayu lepas sakit perut dok tahan gelak.. klu jumpa Intan nih klu MA x gelak xsah.. gilo ko apo ekk?

hubby MA tgh dok pikir nk order apa nih..alih2 order kopi jekk..ek elehhhh..kunun2 malu kat Intan la tuh.. :-p

dari pukul 9.30pm - 11.30pm. lepas tu htr Intan balik ke Hotel yg dok sebelah tu jek tp naik kereta jgk p htr walaupun beberapa langkah jek..(bkn apa..sbb MA dah pening time ni..xperasan hotel tu dok belakang kami jek..)..kehkeh..
kat hotel bergambar pulak ..lepas tu baru la kami balik.

tiap kali hubby snap, kami mesti tanya..cantik dak? nampak kurus dak? hahaha..tensen laki aku kot.. :-p

klu ada gambar bini dia, wajib ada la gambar cik abe dia kan? so ditempek sekali gambar kami berdua... "psst...intan, tak nampak gemuk kan aku?" hahaha..

ni survenir yg Intan bg kat ANis & MA. Yg kecik tu ANis punyer la, yg bawah tu of course MA punyer. TQ ekk Intan..nk tau Anis suke bila MA tunjuk gelang tu kat dia.. "cantiknyer..."
like mother, ike dotter la kan? hehe
p/s: intan, dah 2 ari aku pakai gelang tu tau..matching ngn baju coklat aku.. :-)

5 comments:

kirana said...

igtkan datok k ngn bini baru :)
hihiihhihi

Intan said...

Sakit perut aku bila ingat pasal yg kau asyik dok tanya kat Hasrol mlm tu. Mesti dia pening tgk perangai bini & kwn bini dia yg x semenggah ni...

BTW, Hasrol mcm YB je dlm pic kau & dia tu.

:P

my little family said...

Ana: alamak!..makin kembang semangkuk la abe akak tu nanti.. mintak2 dia x bc komen ana tuh.. (kes jeles..hahahaha)

Intan: kau sakit perut je..aku rs nk putus urat ni dok gelak..hahaha.. tobat pening dia mlm tu tgk bini dia buang tabiat..hahaha..

bertambah2 kembang la laki aku tuh...fuh dia xbc komen kau jgk..hahahaha..

shaifulsafar said...

amboi... pandai posing erk?.. heheh

MA, kalau nak tukar kaler dapur tu jadi hijau OK kot.... amik kaler macam yang kat dining saya tu.... nak kata kuning macam hijau... nak kata hijau macam kuning... baru fair and lovely....kekekekeke

my little family said...

shaiful...klu nk tukar mmg ambik kaler ijau tu la..bj nmpk sejukkk..tp x la kot.. hahaha

posing tu mmg fail, leh tolong ajar daK? kehkeh