Followers

nuffnang

Monday, October 12, 2009

frust aku ari ni..

ni la gaya terbaru ANis klu merajuk...anak sapa ni ekk?
atau pun ayat lain..sapa la bapak budak ni ekk? kahkahkah...

pagi tadi masa mai keja semangat nk update n3 bergambar. maklum la, dah byk ari tak upload n3 bergambar ni padahal ada byk gambar yg MA snap dan byk story nk bgtau. yea la, klu tulis saje xde gambar mesti tak seronok nk baca kan? tambah pulak MA ni bukan jenis yg pandai mengarang nih.. jadi ms sampai td lepas buat keja sket MA terus ambik kamera nk transfer gambar2 yg MA dah ambik aritu ke pc ni. bila on je kamera, xnyala pulak.. ish bateri dah abis lg ka? rsnya baru je charge rabu lepas tp xlama la sbb nk cepat p jumpa member. tak tau la, balik satgi nk kena charge lain pulak la. so korang kn tunggu esok la pulak klu nk bc n3 bergambar dari MA ekk..

sampai td tgk schedule, hujung bulan ni agak bz. bz ngan uruskan bilik kuliah sbb ada booking masuk utk mark up kertas PMR dan 31/10 ni pulak MA ada exam PTK. aduh, malas nye nk study tp xleh main2 dah..kang rugi...

p/s: hari ni MA bc blog2 korang je la ekkk...

2 comments:

Anonymous said...

tu stail 'nnunggeng nyor'... hahaha

my little family said...

anonymous: hahaha..pesen baru..tiru sapo xtau la..