Followers

nuffnang

Tuesday, November 10, 2009

bak kata bday gal ~ poolside party

Salam semua . Terlewat sket nak update blog sbb MA bercuti dari Jumaat -Isnin.
Memandangkan charger kamera MA tertinggal di KL, jadi MA tak dapat nk upload gambar2 sekitar majlis akad nikah adik MA ~ Ley @ Lan sbb kamera MA mmg abis bateri terus. Kalut packing masa nak bertolak aritu la MA terambik charger Che NA..hihi..balik umah bila nak charge, tgk2 x muat..hahaha..

Ok, kita layan la gambar masa birthday party anak saudara sulung MA ni dulu ekk. (ihsan dr FB Fatie..) Sebenarnya party ni sehari selepas majlis akad nikah. Tema hitam, putih dan kelabu.. :-)
menu best~ daging kambing golek (tp golek kat mana ekk, x nmpk pun..), nasi, bihun, lots of coklat (mcm2 adaaaaa), pudings, pulut kuning, rojak kelantan, mcm2 lagi.. xingat la..

birthday gal ~ Fatie
Kek ini lah yg menyebabkan alat penimbang ku makin bertambah angkanya..waaaaa.

adiah2 yg sempat di snap.. err..adiah dr Nik mana ekk? ada ka? hahaha

besday gal tgh makan...hehehe
comot mulut mek anis, mkn kek & strawbery
klu xde belon ni mmg xsah la kan? last sekali belon tu kami kerjakan, utk si kecik yg tgh menunggu..hehehe
pengantin baru (pink colour) ngn kak Long + teh mimie (kanan)

Bibi Balqis yg menghalang MA & hubby ber'romantik-romantik..kekeke..
Tok Mek & saudara mara..
posing sebelum balik.. gelap pun gelap la... tgk belakang MA ada byg budak kan? Ju-On ka? oh tidak..ni mek anis yg nk cucuk montot ayoh Ley dio..hahaha..
my family, lepak2 kat tepi kolam renang..sbb dah kekenyangan yg melampau so kat sini leh baring2 sket..hehe
Che NA,Iris & Teh Mimie

Lagi gambar ngn saudara mara..

kita tunggu charger MA sampai, nanti MA upload dr kamera MA pulak..


4 comments:

Lee D'Langkawi said...

x dapet le nak bersama memeriohkang poolside party. Kami berparty kat hentian jejantas je makan satay kajang Hj. Samuri. huhuhu

my little family said...

Abe, tu la..klu g pun de lagi.. parking xsusoh sgt pun. lgpun start awa..ayu last sekali turun kul 8.30 lebih kot.

genny da bomb said...

wah meriahnya besday hehe..banyak gak tak kenal dalam ni hehhe..selain family kak ayu..kenal muka abe him jah hehehe

my little family said...

Genny: hehe..ada kawan2 dia + sedara belah abah dia..tu pasai xkenai.. :-)