Followers

nuffnang

Sunday, November 22, 2009

bila cuti sekolah, cikgu2 yg paling seronokk..yeaaaaaa

Biasanya klu time tengkujuh, mcm ni la rupa pantai Irama. Balik nanti InsyaAllah nk p sana .


Assalamualaikum, rasa tak sedap badan. jangkitan virus dr Abah Anis ni. ANis pun dah mula demam.

Hari ni MA datang keja relax sggh. Maklum la hari Ahad, ramai yg cuti..tambahan pulak cuti sekolah dah start. Jalan raya mmg lengang habis. sronok je bawak kheta 60km/jam. hehehe..

walau pun bwk slow tp cepat pulak sampai office hari ni. tak ramai yg ada ada kat dlm area sekolah tu cuma beberapa kerat je, majoriti tukang kebun dan staff office mcm MA ni..
murid2 dan cikgu dah holiday sakan. seronok depa..dah la sekarang musim hujan..cukup liat nk bangun & mandi.. sejukkkk... rugi pulak rsnya tak pasang heater ms masuk rumah aritu..huhu..

jadual hujung tahun ni, selain balik raya kat kg..bulan depan ada kenduri kawin kat rumah. Adik lelaki MA yg kawin aritu. mmg tak sabar nk tunggu. maklum la..kenduri mcm ni jarang2 boleh bt.. takpe masih ada 3 lagi kenduri yg akan menyusul cuma tak pasti bila je..hehe

4 comments:

shaifulsafar said...

MA...

isteri saya memang cuti... tapi kalau saya tak cuti... tak jadi ape jugak... hahahha... duk la rumah jaga anak.... :-D

genny da bomb said...

balik hati2 kak..musim ujan ni kan..hope takde la sangkut banjir kat mana2 kan..

my little family said...

shaiful : iye jgk tp xpe..xperlu iron baju keja, siapkan anak ke sekolah....leh relax2 tgk tv..
hahaha

Genny: sampai hari ni MA xpasti leh balik ke tak. 50-50 lagi. :-(

kirana said...

teringin nk bercuti ke pantai timur...tapi tu la musim hujan ni..mcm tak bermakna jer nk gi pantai2 kat sana


akak..belum terlambat lagik beli hearter....hehehe...wiring surface jer la