Followers

nuffnang

Wednesday, December 2, 2009

tak de idea..

lama sungguh MA tak update blog. Hari2 buka blog cuma jalan2 kat blog member je.
tak mood sungguh nk update. Bila buka, xde idea nk tulis apa. lagi pun kamera , bateri dia problem manjang..bila nk guna br kn charge.. klu charge awai2 nanti 'kong' jgk..

Raya aritu 50-50 nak balik Kg ke tak.. mmg la hati nk balik tp risau takut banjir kat jalan..
jenuh gak la dok calling2 kakak & member yg dok kat Kelate nk tau jalan2 yg boleh guna.
balik aritu pun masih was2..tp alhamdulillah panas sepanjang hari. Jalan pun ok je.

Pagi Raya menu nasi minyak. Tp MA tak ambik gambar pulak. ish mmg mood xde la nk jadi tukang ambik gambar ni.. sampai gambar family pun x ambik. keja makan-makan-makan..hihi

cuti 4 hari rasa mcm kejap je.. hari nk balik SP tu..Tuhan saja tau malas sungguh rasa nk pack baju. kalau la boleh extend, wajib MA extend cuti dah....huhu
tp xpe..nanti 2 minggu MA balik sana lagi sbb kenduri kawin adik..harap2 kali ni cuaca elok la kat Kelantan sbb td dapat tau hujan start balik dah...huhu

4 comments:

kirana said...

dalam tak tau nk update apa tu...panjang gak update tu hehehe

my little family said...

hhihihi..yea ke Ana? x perasan..hihi
tp betui la..blur otak ni..

genny da bomb said...

hahahaah...camtu la...kalo tulis tatau nk update apa mesti entry jadi panjang hihihi

shaifulsafar said...

salam MA,

cerita pasal rumah la... ape projek seterusnya...?.. :-)