Followers

nuffnang

Friday, December 4, 2009

Risau...

Selamat malam...

Orang lain tgk Anugerah Skrin, MA pulak dok mengadap pc ni..
Saja gatai tangan dan rindu kat blog tersayang nih.. :-)
Nak bgtau, waktu MA taip n3 kali ni Anis masih demam on off. kadang2 ok..kadang2 panas badan dia..semalam MA tak dpt tidur lena gara2 asyik terjaga beberapa kali sbb badan Anis panas. Kesian anak Mama.. nasib baik jgk hari ni cuti..

MA pulak asyik sakit pada bahagian bawah kanan perut dan pinggang... kejang pada kaki sebelah kanan. Risau pulak rasanya..

Sebenarnya ada berita baik nk kongsi dengan kawan2 semua tp masih menunggu kepastian...
bila dah betul2 pasti, nanti MA story ekk.. Doakan semuanya berjalan lancar . :-)

miss u all..take care..

5 comments:

csue said...

ado isi ko mnik weh???? td anis oyak...

kirana said...

rasanya tau dah berita tu heheheh
tahniah awal2 laaaa


tak care anis yer..demam nk dpt adik kot

CikMin said...

anis tu demam nak dpt adik tu MA...tahniah awai2 la nooo....

genny da bomb said...

cam dah tau je gakkkk...congratsssss!!!!

my little family said...

hihihi..pandai la korang..doa2 kan la ekkk.. doa murah rezeki sama tau.. :-)