Followers

nuffnang

Monday, December 7, 2009

Kalau la boleh....


Sebenarnya takut nak update n3 ni.. bukan apa, takut kena GELAK & kena KUTUk ngn family MA..hahaha...
(sebelum depa GELAK dan KUTUk ,.. baik MA bt dulu..hahaha..)

sebenarnya dah lama nk bt mcm ni tp tak pernah boleh la.. ish2..payah tul..
masa ingat tu boleh la control tp dah lama..lupa, datang balik peel lama...
hihi..

korang tau ke apa yg MA nk sangat ni?
sebenarnya MA nk sangat jadi orang yg tak banyak cakap.. jadi pendiam sket....ckp pun benda2 yg penting jek.. bak kata orang mcm ada emas dlm mulut la..hahaha
tp ok ke cam tu? ok la kot... tp xmau la BISUUUUUU...

nak kurangkan bercakap jekk.. boley?


3 comments:

duatelur said...

good luck la ayu... ehehehe... jangan tak banyak menulis sudah.... tak de benda nak dibaca kat sini nanti... ekekekeke

Deena said...

kwang3.... yo o oo.. mnik nok jadi pendiam.. hehehe..

my little family said...

duatelur: hihi..klu dah xleh nk luar melalui mulut..kita luah atas blog ni.. :-)

Deena: ok dok klu nik jadi juruh? kekekeke...