Followers

nuffnang

Thursday, December 10, 2009

Pengumuman.....

hehehe.... let start our day with a good news!

Ni last week, masa MA p bt pemeriksaan. Doktor yang handle kes MA dulu cuti hari ni, jadi MA jumpa je la doktor RAM. just nk bt confirmation je pun.

Gaya ANis. Peramah tul dia..sementara tunggu turn MA, dia dah ada kawan pun.

and the result is... MA dah pregnant. masih baru kira2 2 bulan. tp yg bt MA risau, bila doc tu cakap suh datang lain next week utk make sure samada kandungan tu ok atau luar rahim. :-(
so kawan2..tolong doakan semoga baby MA ni selamat yea... TQ

p/s:

MA belum lagi kn simptom 'morning sickness' tp dah mula rs sakit pinggang , belakang dan perut. dah 2 mlm badan mula rs gatal2 mcm kn allegic. perubahan hormon kot. naik bintik2 kat paha etc.

13 comments:

duatelur said...

tahniah & take care.... hope everything fine....

shaifulsafar said...

wah... anis dah nak jadi kakak.... tahniah kepada mak ayahnya.... semoga semuanya baik2 ya... :-)

my little family said...

duatelur: tenkiu... hope so..

my little family said...

shaful: makacih..tu la, kesian ANis dokmain sorang2,..nanti dia dah ada teman.:-)

KV said...

tahniah dan moga selamat semuanya. Amin

CikMin said...

tahniah MA..semoga MA dan kandungan xde apa2 yg seyes...

my little family said...

KV, cik min: tenkiu.. :-)

kirana said...

yuhuuuu..tahniah kak!
dah 2 kali ckp tahniah ni ehhehe

zaza@mamaHanin said...

kak ayu..
saja nk menempek gak nih.. TAHNIAH yer.. tadi lupa nk ucap tahniah kat dlm phone.. asyik cakap 'syoknyerrr' ajer.. lupa nk ucap tahniah.. muahhh...

ieda said...

tahniah kak..semoga dilindungiNYA selalu.

Lee D'Langkawi said...

Sibuk2 hok lain kahwin, hok lain pulok ngandong... hihihi. Anyway tahniah, akan bertamboh sorang lg cucu tok mek...

my little family said...

Ana, zaza, ieda : TQ epiiii

Abe: rezeki tuh...hihi..bilo kelik Bachok? kami 15/12 ni. InsyaAllah.. Tiap2 tahun tok mek terimo cucu baru..:-)

mashmellowcweet said...

taniah..wah..bes yer..
semoga baek2 belaka ye :D