Followers

nuffnang

Sunday, December 13, 2009

MC

Assalamualaikum..

hari ni MA MC sampai esok. semalam lepas balik dari kenduri MA bleeding jadi doktor suggest suruh berehat bt sementara waktu.sebenarnya MA start bleeding dari Khamis ptg lagi tp xteruk sgt. Tp kali ni agak pekat jadi risau sgt. tambahan pulak MA rs sakit2 kat perut dan pinggang bila duduk.

balik dari klinik smlm pun masih keluar lagi .. Ya Allah, selamatkan la baby ku..
risau sgt2.. :-(

4 comments:

CikMin said...

jaga diri baik2 MA..cikmin doakan sumenye selamat....

Anonymous said...

MA,jgn tangguh...terus pi klinik pakar & scan....takut jadi mcm cheq-sue dulu....apa-apa pun kuatkan semangat ya. Semoga selamat. cheq-sue

mc ta said...

kita masa peknen kan danish pun bleeding gak masa early stage.
but these few months mmg crucial.
kena jaga betul2..
tapi masa tuh..doctor bagi ubat supaya that fetus stick kuar sikit kat dinding rahim kita..i can't remember nama ubat tuh.and one thing for sure, try avoid naik tangga or angkat benda berat2..jgn angkat Anis tau..

take care..wish you all the best..

genny da bomb said...

hope semuanya ok ja..jumpa pakar terus kak..risau plak..