Followers

nuffnang

Wednesday, January 20, 2010

Jom pekena pizza

aktiviti lain time cuti tuh...
ke Pizza Hut... kekeke

Tengah2 bulan pun kau boleh p pekena pizza ekk MA...
nak bt camner, teringin nak makan...

teringin sgt nak makan spagetti, mushrom sup dan lasagna (of course..my peberet) tp masa dia htr..boleh dia terlupa nk bt lasagna yg kami order tuh? mm..mmg tak patut sggh...
tp sbb dah kenyang, MA kensel je la..lgpun adik tu xmasukkan dlm bil lagi.. malas dah nk tunggu..
takpe dik..dimaafkan sbb manusia kdg2 bt silap kan? jgn bt hal sudah..

pose sblm order sampai..

sedapnya spagetti tu... ni set utk bdk2.. tp mak budak pun makan jgk..hehehe
rambut ANis ngn spagetti tu nak sama kan? hehehe..

nak bt sendiri..x bagi abah dia suap.

3 comments:

mama uzma said...

mmg layan makan pizza ni...hihi..klu tekak dah minta x kira la awal ke..tgh ke..hujung bln ke tetap bedal gak..hihi

my little family said...
This comment has been removed by the author.
my little family said...

mama uzma...pun klu poket berisi..ihikhikrops