Followers

nuffnang

Saturday, January 9, 2010

sapa lagi kemaruk main games?

benar bagai di kata, org lelaki ni mmg suka main games kan? hehe..
terbukti sudah...
tgk2...abah ke Anis yg main games tuh? :-p

kusyuk...sampai org ambik gambar pun x sedar..hehehe

tp nasib baik hubby MA ni xde sampai nk beli PS3 ke apa..klu tak..nanti jangkit kat bini dia..haa..baru dapur tak berasap..hehehe...
dok gila Farmville pun dah cukup bt hubby mengeleng kepala..

5 comments:

ummi afifah said...

daddy afifah pun kemaruk gak main game... mujur juga ummi tak minat

csue said...

tu laa... mulo dok kato kakku sgt... tgk loni... aku sminggu skali pn jare doh mmain, mung narakko tiap2 ari.. di ofis lg tuh...

Hezrin Ahmad said...

mmg sengaja xnk berjinak2 dgn farmville... satgi ketagih... abis sume keje xbuat

my little family said...

ummi: MA klu dah ketagih..siap la...dulu dok main yg tembak2 tu ..lupa nama.. :-)

csue: opis2 koho sket deh..hahaha

Hezrin : baik jgn, nanti ketagih...siap guna calculator tu yg tak tahan tuh..hahaha..

Marissa said...

Salam perkenalan.Ikuti perkembangan terbaru dan strategi2 serta tips-tips FARMVILLE yang sedia ada di http://farmville-master.blogspot.com