Followers

nuffnang

Sunday, January 10, 2010

mandi-manda di Batu Hampar

Quality time..picnic wif family..

Kelmarin kami sekeluarga ke Batu Hampar untuk mandi manda.. :-)
Sebenarnya nk ke Chalet Salak Denai,untuk booking tempat kat sana. Alang2 dah sampai ke sana,kami teruskan la ke Batu Hampar , untuk mandi air terjun. nak ke Titi Gantung ramai sangat orang..kat BH ni xde la ramai so seronok dan privasi sket la.

Bertolak dari rumah pukul 11.30am. Singgah ke Chalet Salak Denai untuk tengok tempat dan booking chalet utk bulan April nanti dan lepas tu kami terus ke Batu Hampar. Anis dah tak sabar2 nak mandi sampai merajuk inagt kami tak mau p mandi.


baru sampai.. isi minyak dulu..kang lapar pulak.. muka org tak mandi pagi..
katanya.." kan kita nk mandi kat air terjun?"

ok, tukar baju dulu...
bekal yg MA bawak simple je, cuma gorang bihun dan beli snek sket. Kat sana pun dah ada jual sosej segala jadi beli la sket.

Masa depa tgh mandi, MA layan bihun dulu.hehe..sejuk la nk turun awai2 nih..

Anis & Abah..lalala... suka pic ni..so nice..
Anis & mama pulak.."cayang mama"..

Sejuk tau air ni..MA xtahan..ANis sampai biru bibir..
puas dpt main air...Anis ni klu main air mmg cukup suka.. sampai naik biru dia mandi... sejuk sungguh air kat sana. Dalam kul 3.30pm baru kami balik..

4 comments:

genny da bomb said...

ha...pi jgan tak pi salak denai tuu hihi..sejak2 saya boh salak denai kat blog saya ramai sungguh org search salak denai n smp ke blog saya hihihi..alhamdulillah murah rejeki pakcik tu..ng blog saya pun dia komen hihihi

my little family said...

hehehe..tu la..nanti akak mentin nama blog Genny lagi kat dia..hahaha tp kami p bulan 4 ni..

Hezrin Ahmad said...

katne batu hampar ni... cm best jer

my little family said...

Hezrin: Yan,Kedah. dekat2 ngn Titi Gantung. tp yg ni lagi privasi sket la, titi gantung tu ramai sgt org..