Followers

nuffnang

Friday, March 26, 2010

Dear Abah Cayang....


~ HaPPY BiRTHdAY ~

Anis & Mama cayang abah.. :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hari ni birthday hubby MA, merangkap abah Anis. rasanya dah dekat sebulan Anis dok nyanyi lagu epi besday Aaaabahhh... epi besday Aaaabahhh... tiap2 petang, bila abah balik keja je terus dia nyanyi lagu tu. Rasanya orang kat taman tu pun dah tau bulan ni birthday abah ANis..hahaha..

Buat suamiku tersayang, selamat hari jadi, semoga panjang umur, sihat & maintain awek muda, murah rezeki sentiasa, ceria selalu & always be a good hubby & abah to us. :-)

TQ for everything... luv u

3 comments:

Dewa said...
This comment has been removed by the author.
Dewa said...

Happy Birthday Cik Own..

emil @ mamamia said...

happy birthday abah anis..moga makin ceria...sihat dan bahagia sokmo...