Followers

nuffnang

Wednesday, March 24, 2010

PC pulak bt hal...

pc MA ni dah leh masuk kategori PC-PC OTAI sebenarnya. jadi paham-paham saje la klu OTAi ni..asyik meragam jek. Aritu dah tambah RAM tp kali ni masih xleh nk support jgk. minggu ni aje berapa kali dia shut down sendiri. baru buka je , tiba2 shut down sdri. nasib baik la xde report urgent jadi xla kalut cuma bengang jgk la bila nak bt satu2 kerja tu.

tadi ingatkan dah ok, tiba2 je dalam kul 10.35am dia off sdri. kali ni xleh nak on balik. tekan la butang apa pun..bt dekkk je.
ni pinjam PC officemate sat sementara dia xguna..

p/s: Ashraf, tolong tgk ekk pc tu..klu rs2 nk kena isi kew-pa 9 dan PKPS-09-02 tu pun isi je la ekk.. hehehe

2 comments:

nasazfrog... said...

soh budak it check ah sis,, kang susah plak nak berblog.. :)

my little family said...

mmg ah, tu yg penting tuh..hahahaha