Followers

nuffnang

Thursday, April 15, 2010

my WISHLIST dah sampai....tapi...

assalamualaikum..
jenuh dok perah otak nk story apa pulak arini.. mcm tu la ari2 bila kering idea.. sebab tu MA dah jarang update sbb tak tau nk story pasai apa. hanya bc story kengkawan je.

Esok cuti , rsnya kalau badan sihat.. seperti biasa kerjarumah sedia menanti.. memandangkan minggu ni MA & Hubby kureng sihat jadi rumah tu jadi tunggang langgang jap. Balik keja hanya baring atas sofa je dan bt keja2 ringan jek. Letih sungguh badan..tambah pulak perut ni 2,3 arini asyik sakit je.. nape ntah.

minggu lepas perabot yang MA order tu dah sampai. lega..yg ditunggu tiba akhirnya. MA beli kat CAVENZI .. tu takes time sket.. Tapi masih tak complete..meja makan pulak rosak masa tiba jadi depa kn hantar yg baru, that's mean kena tunggu lagi la.. Masa MA call aritu katanya 24/4 ni baru sampai.. hohoho.. lama tu..orang dah tak sabar2 nak makan guna meja baru :-p

nanti dah lepas kemas2 umah esok MA upload la ekk gambar2 yea.. skrg ni mood nk jadi photographer xde la.. huhu

3 comments:

kirana said...

24.4 tu harijadi saya :)
gigih nk kepoh gak tu

upload la gambar mana ada dulu ewahhh

Ogy said...

ya tul tu..nk tgk gak..

my little family said...

Ana, yea ka? 28/4 ni akak pulak..kekekeke...

Ogy, akan diupload.. xdan la minggu ni..:-)