Followers

nuffnang

Monday, April 5, 2010

piknik kat Salak Denai...

Salam Isnin semua.. ceh..intro yg formal. Sapa2 yang cuti Ahad ni mesti malas nk mai keja kan? (sama la ngan aku gak..err..bila masa aku cuti ahad ekk?)

arini bersemangat nak update blog. masa cuti tempohari tenet xleh nk guna kat umah. banyak kali try pun ttp xleh nk connet. mungkin sbb hujan yg lebat kot. alasan nk sedapkan ati
hari ni xde story pasal pokok bunga atau taman mini yea tuan puan..
bukan sebab xde pasu baru yg dibeli atau bahan2 lain tp sbb ada story lagi bagus nak citer.

Sabtu lepas kami sefamily (family besar yea.) p piknik kat Salak Denai (SD) dekat Batu Hampar Yan. Yang p aritu MA sefamily + mak, abah, abg madi,cik E, Fauzani, Ipah sefamily & mak Tam . Kira 4 bijik kereta la kami p serang SD tu. sampai kat sana kul 11am. selain plan utama nk p mandi kolam kami bt BBQ dan potong2 kek utk yg celebrate besday pada bulan Jan-April.

jom layan pics dulu...

Kolam yg besar.. sapa2 yg nak privacy leh la booking ekk..

Anis dah tak sabar2 nk terjun kolam.. nak bergambar pun xmau dah..

facilities yg ada : 2 bilik tdr beraircond, ruang tamu, dapur termasuk peti ais, rice cooker, pinggang mangkuk, 2 bilik mandi, ruang BBQ

Anis dah tak sabar2 nak mandi..

smile.....! :-)

pelampung yg sewa & bwk sendiri...
acara potong kek.. tgk , Anis jgk yg tiup lilin & potong kek ngn pak cik E .Padahal besday dia lambat lagi..hehe ..Nur Iman tak kerlip mata dok tgk kat kek tu...gerammmm..hehe
makan-makan...
Ni kat umah Tok Tam.. acara bagi adiah pada bekas2 & bakal besday man.... 5 yg bertuah adalah... Cik E ( Jan), Abah (Feb), Mak(Feb), Hubby(March), MA (April) & Man (April).

4 comments:

genny da bomb said...

cemana kak best tak????best kannn???hehhehehe...yg paling penting mandi tu best hehehehhe

my little family said...

genny , mmg best..kalah budak2 kami main air..:-D

zaza@mamaHanin said...

cam heppening jek eh.. mesti best kan... ader grand prize ker.. siap bergilir2 amek adih g tuh..

cheqsue said...

Boleh parking kereta depan chalet tak Mama Anis? sebab nak bawa mak, sakit lutut...takut jalan ke chalet tu tak leh masuk dgn kereta.