Followers

nuffnang

Sunday, May 23, 2010

ada yang rindu ke?

last buka blog ni 12/5 lepas kot. few weeks ago byk hal yg nk kena settle + news yg kdg2 bt mood nk berblogging tu down seketika. selalunya klu buka pun sekadar utk baca citer2 dr member2 je.. tp bila time utk diri sendiri nk update blog..tiba2 jadi mati kutu, kering idea @ down. mmm...

insyaAllah MA akan try adjust masa utk update blog ni... mmg rindu nk ngomel kat sini tp tu la.bila ada idea..xde masa pulak nk update.., bila masa free tu..xtau nk tulis apa..

err..ada yg rindu ke dengan Mama ANis ni? :-D


3 comments:

sue said...

Uuuu..memang lama akak tak update n3 ya....heeee...

Anak Seberang said...

rindu kt blog je, takkan nk rindu kt bini org kot..
hilang akal..
update la slalu
ingatkan ada problem apa2..

my little family said...

sue: yup..rs dah lama x update..tp selalu jengah blog member2..

anak seberang: xpe, rindu kat blog pun dah kira ok la...:-)nanti saya upload yea..