Followers

nuffnang

Tuesday, May 4, 2010

Nasi Kandar Line Clear Penang...

aktiviti makan-makan kali ni, kami ke Penang. Sebenarnya ada sorang kawan MA ni yg mengidam nk makan nasi kandar. Tp memandangkan tempat yg dia nk makan tu dah tutup (ingatkan 24jam) jdi kami beralih arah ke Nasi Kandar Line Clear.. yea la.. alang -alang dah sampai ke Penang..baik pekena nasi kandar yg terkenal tuh kan?

nak cari NKLC ni mmg payah tul la. Sbb kedai dia terselit antara kendai2 lain. kami guna GPS pun tak jumpa..kehkeh.. walaupun GPS tu dah tunjuk bendera tanda kami dah sampai tp kami masih xnampak kat mana kedai tuh.. Alih2 hubby parking kheta dan kami jln kaki cari.. baru la jumpa...huhu...mencabar tul..

(Kiri) Mak Labu yg mengidam nk mkn nasi kandar..kekeke

tempat makan yg sungguh sempoi...
bersama salah seorang pekerja kat situ.. :-)

gambar sebahagian selebriti yg singgah makan disitu.. mm..ramai la jgk..

Ni makanan kami ..tgh2 makan br teringat nk snap.kekeke

masa kami sampai ni tak ramai sgt..maklum la dah lewat..dekat 10pm dah.

sporting tul depa nih..siap ajak geng utk bergambar beramai2 ngan kami tu.. :-)

2 comments:

hai said...

salam ziarah,
sebelum ni selalu dgr citer org je tapi bulan depan nak ke penang..ada can la try kat situ..hehehe....

my little family said...

hai..yup alang2 dah sampai sana nanti singgah je.. :-)