Followers

nuffnang

Friday, December 31, 2010

my baby's kicking..wachaaaaaa....

ni gambar Mek Salih yg MA google dr Mr Tenet ya..bukan gambar peyut MA.
xkuasa MA nk letak gambar Peyut MA yg tomei nih.. jgn salah phm lak yea.. :p


dah masuk 5 bulan lebih ni baby MA aktif sgt2..
sentiasa bergerak.. kadang2 geli pun ada.
mungkin sbb dia semakin membesar dan peyut MA ni kecik je.. jadi asal gerak sket ja mesti MA akan rasa & nampak..



kadang2 MA suruh ANis pegang peyut MA, suka dia leh rasa adik dia gerak2.. dia kata Adik ni buas.. cian mama sakit tau..kekeke


bulan depan plan nk jumpa Dr Chandran, nak scan tgk baby nih.. leh la confirm gender dia siap2.. :-)


7 comments:

Anonymous said...

aurat beb janganlah lebih lebih sangat

my little family & kaftanbatik said...

Anonymous : relax la babe... tu bukan gambar gua la.. tu cuma google dr tenet la.. xkan la gua nk tayang peyut xberlapik kot.. baca perabih sket blog gua ya... klu stakat bc 1 n3 jgn terus komen gituw....

blog owg lain lagi dasat tau...

anyway..pasal xkenalkan diri.. xde blog ka atau...

Anonymous said...

jangan mendedahkan diri dengan fitnah sya tahu itu google punya jangan mengejutkan fitnah yg sedaang tidur kalau org lain teruk takan mu pun nak ikut

genny da bomb said...

hehe kejap je dah 5 bulan ye..

ni cik anon mana plak ni sound2 ni..hoho

my little family & kaftanbatik said...

alo cik ano ni..benda mcm ni pun trkejut..xpaham tul la , fitnah apa pulak ni.. klau takut berdosa ke apa..xyah la singgah & bc blog ni.. sbb blog ni mmg xde ajar bab2 agama segala..

klu nak komen tu brani la .tulis la nama atau link skali..br betul..
selalunya org yg suka nyorok2 bg komen ni, org yg diri sdri xbetul tp suka tgk kesalahan org lain..dimata dia hanya dia ja yg betul, klu ong lain semua salah.. kan? :-)

apa2 pun, apa yg ditulis ni apa yg sy nk tulis..klu xsuka xyah bc ya..

singgah blog masak2 yg byk tu.. 'clean' semua kot.

my little family & kaftanbatik said...

Genny: dah nk masuk 6 dah...kejap je rs kan? hehehe

cik anon ni saja ja Genny..teringin nk komen tp xtau cara ja..

Talha SEO said...

oppppssss what is this plzzz write post in english

baby wear wholesale