Followers

nuffnang

Thursday, June 2, 2016

TESTING-TESTING ...HI SEMUA...



Testing-testing...

hi semua.. lama tak sapu sawang kat rumah ni. klu tengok-tengok balik, dah 2 tahun mama tak ngomel kat blog tersayang ni. RINDUNYEEEE...   tapi kan bukan saja-saja tau mama tak mau upload post, mengomel dan singgah blog kawan-kawan . Sebenarnya blog mama kena 'hack'.
macam-macam dah try (plus kita pun IT kureng sket..hihi) tp still tak dapat buka blog ni. Sampai la mama dah give up kejap. huhu..

Hari ni tak tau pasal apa , angin apa tiba-tiba teringat kat blog mama ni. Bila try godek-godek balik, baiki sket ..ALHAMDULILLAH dapat balik blog mama...  (suke-suke).


Disebabkan dah bertahun mama tinggalkan bidang berblogging nih rasanya akan ambik masa sket untuk mama study balik apa yang latest kat blog nih . yang dulu pun mama dah lupa, ni kan pulak yang baru.

Banyak nk story kat sini... tp semuanya ikut mood.Apa pun, happy dan syukur sebab dah dapat balik blog mama.....


 

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)