Followers

nuffnang

Thursday, June 2, 2016

TESTING-TESTING ...HI SEMUA...



Testing-testing...

hi semua.. lama tak sapu sawang kat rumah ni. klu tengok-tengok balik, dah 2 tahun mama tak ngomel kat blog tersayang ni. RINDUNYEEEE...   tapi kan bukan saja-saja tau mama tak mau upload post, mengomel dan singgah blog kawan-kawan . Sebenarnya blog mama kena 'hack'.
macam-macam dah try (plus kita pun IT kureng sket..hihi) tp still tak dapat buka blog ni. Sampai la mama dah give up kejap. huhu..

Hari ni tak tau pasal apa , angin apa tiba-tiba teringat kat blog mama ni. Bila try godek-godek balik, baiki sket ..ALHAMDULILLAH dapat balik blog mama...  (suke-suke).


Disebabkan dah bertahun mama tinggalkan bidang berblogging nih rasanya akan ambik masa sket untuk mama study balik apa yang latest kat blog nih . yang dulu pun mama dah lupa, ni kan pulak yang baru.

Banyak nk story kat sini... tp semuanya ikut mood.Apa pun, happy dan syukur sebab dah dapat balik blog mama.....


 

No comments: