Followers

nuffnang

Wednesday, December 3, 2008

virus 'M' ???

hari ni rasa malas sgt. Rasa nak duduk saja je kat ofis hari ni...(mmg dok saja je pun sbb renovation still in progress) Dengar lagu sambil nyanyi2 sendri..sesekali 'menyumbangkan' lagu apa salahnya.


Kelmarin terkejar sana sini sbb nak settle beberapa benda. Tunggu kontraktor letrik mai bt wiring rumah (baiki lampu kat porch yg terbakar tu), ke pos office. ke kedai beli padlock gate extra dan cari baju hujan kat hubby.

Bila mood R dah datang br buat apa2 yang patut...huhu.. sementara tu layan blogging dulu..hehehe

3 comments:

Mommy Lily said...

mami pon ada virus M hari ni. jom blog hopping sepanjang hari.

yehaaa!!!

my little family said...

mommy: tu la yg dok bt ni..hahahaha...

weeeeeeeeeee......

reena said...

ahaks....virus nih slalu gak melanda kite....