Followers

nuffnang

Tuesday, January 20, 2009

buang tabiat kerrrr?

arini lepas siap semua keja, dok goyang kaki je la kat ofis... nk post n3 xde story mory nk citer. kebetulan ada sedara anak buah nk kawin next week n booking MA utk lukis inai kat tgn dia. so search kat internet n majalah contoh2 design yg cantik utk lukis kat tgn Sheila (pengantin) yg gebu n putih tu nanti..kekeke..

dapat la beberapa contoh tp tangan model la plak xde..so..terpaksa la pinjam tangan kiriku sendiri yg xcute langsung ni utk jadi kanvas..kekeke..

ni la hasilnya..taraa......



p/s: ms MA kawin dulu pun MA lukis sendiri inai tu..

7 comments:

Intan Rosnitta said...

Aku leh jadi model free & sedia berkorban demi kau. Ahaks.
(siap huluq tgn dah ni...)

Kikiki

:P

my little family said...

intan: kekeke...tangan montel2 aku suke...hehe

Mama Herda said...

kak..lawonyeeee...nk jd model gak laaa...hahaha...

echah_syed said...

cantek oooooooooo :D

my little family said...

klu tgn kcombi+herda mesti cantik sbb putih gebu..kekeke

Anonymous said...

kalu ikut islam.. lukis inai kat tangan ni adalah haram.. memadai hanya pakai inai di kuku sahaja..

my little family said...

anonymous: ntah la..byk sgt pendapat..MA pun xpasti tu.. tp yg peliknya org kat negara Arab tu sendiri bila kawin hias inai mcm tu gak kat tgn mereka.. Mereka kan Islam..tu yg MA confuse tu.. ada yg samakan inai lukis tu dgn tatoo padahal tatoo tu kekal dan di cacah..sedangkan inai tu hanya bersifat sementara je..

klu nk kira bersanding pun haram..kan? hehe

xtau la..

p/s: inai yg MA guna ni pun berasal dari negara arab gak..siap ada contoh corak lagi..so mcmana ekk?