Followers

nuffnang

Monday, March 30, 2009

Astana KAsih- grill punyer citer

Sebut bab grill ni rasa MALAS nak citer dah. sebabnya FRUST SGT2. sedih, frust, semua ada. Pasal??? Hasilnya tak seperti yang MA nak. Misunderstanding punyer pasal. SEDIH..SEDIH..
Ni corak yang MA nak. OK lagi sebab dia buat mcm yang MA bgtau. Ni kat Sliding depan.
masuk2 je dlm rumah, rasa nak menjerit pun ada, nak nangis pun ada! tapi yang paling pasti rasa FRUST . Time ni jangan sapa2 gatai nak buat lawak la klu tak nk dapat 'habuan free' dari MA.Frust ooo..kita dah lama berangan nak grill mcmana tp alih2 bila dapat yang xseperti kita plan, ish..xtau nak kata apa dah. MA nak semua sama-seragam, bukan rojak mcm ni.. SAKIT JIWA/Mata aku!

p/s: patut la masa MA tanya hus aritu dia kata MA tgk sendiri la nanti...dia tak mau komen banyak2..huhu

Ni plak muka2 jiran tetangga yang tgh sibuk dok bincang ngan kontraktor. Cepat2 la duduk yea..meriah sket nanti.

p/s: MA yang silap cakap ke kontraktor tu yang tak paham?

5 comments:

Precious said...

Salam .. Naik umah baru ke? Kat mane tu?

my little family said...

Kat Sri Astana, Sg Petani. :-)

kirana said...

MA,
sori nk tny gak
MA frust sbb gril blkg kat dapur tu tak sama ngn sliding ker?

shaifulsafar said...

MA,

tak leh claim balik ke kat contraktor yang sengal tu?....

kalau saya... saya tuntut apa yang saya nak.... no choice la... bukak balik... kita bayar ape...

my little family said...

Ana:yup..sliding dah ok, tp yg lain2..uwaaaaaaaa....

shaiful: dah ckp aritu tp bila tgk muka dia kesian lak nk marah. sbb misunderstanding kan.. tp hatiku ttp sedih.. lgpun dia tu budak baik..cian lak nk marah2..huhu