Followers

nuffnang

Wednesday, April 15, 2009

Ni la Suprised aritu..

Ingat tak aritu ada suprised yg MA nk bgtau kan? Haa..hampir lupa pulak MA. Bukan peknen yea... tapiiii.... Ni la dia suprised yg bt MA tdr sengih sampai ke pagi tu..hahahaha... Grill tingkap dia dah tukarrrrr... Seronotnya..
Kiang tu tau yg MA mmg tak suka dengan grill yang lama so dia tukar pada yang baru..
Kiang, TQ ekk.. :-)

kan ok sket..? baru la matching dengan sliding depan tu. Tp yg penting, ikut citarasa MA.. :-)
Ni grill yang lama. tinggal kenangan.. kami p check dia dah pasang kat rumah lain dah..hehe..
baru la match kan? :-)

15 comments:

Ogy said...

haa alang2 buat biar bg puas hati....tak kena bayar lain ke ma?

my little family said...

Ogy: tak. Xpe, Kiang dah kaya dah..hahaha..kasi tukar je.. :-)

genny da bomb said...

waaa..matching ok aa..umah kami tak matching gak kak ayu hahahha..tapi malas nk amik tau lagi ongkos kurengggggg..biar la dia jadi masyarakat majmuk kejap wakakakka

KV said...

cantikkkk!!!!

kirana said...

betul la tekaan saye!

ala2 sama taste je kite :)

my little family said...

genny: xpe...meriah sket kan?hehe

KV: baru leh tdr lena.. :-)

Ana: tu la, lebih kurang kan?

mNa said...

wooo..lawa tu grill..i loikee..mas pon suka yang simple2..tu rumah kat SP ekk

my little family said...

mNa: yup..tu rumah yg kat SP. Yg Kelate tu kampung. :-)

shiemz said...

cung...cung...:D

my little family said...

shiemz: hahaha...

echah_syed said...

ngape tak buat yg ade bunga kaler2 tu MA..??

rasanyer yg itu latest design skrg ni.

tapi combi pun buat yg simple style lama sbb blom ade budget.. :(

tgu duit terpijak baru buat design cantek sket.

my little family said...

k.combi: yg tu mmg MA xsuka sbb dia bermusim. MA nak yg simple jek..hus ponn gitu..xsuka yg bunga2.. kami sejiwaaa mcm k.combi & abe la...hkhik

fantaghirolynn said...

MA, cantik simple.. lynn nya grill rasa xpuas hati.. keja xsempurna.. tinggal lagi sikit dia x siapkan. terus lari.sib baik xbayar habis

my little family said...

Lynn: la ye ke? ada jgk ke mcm tu? Dia xde kedai? Nasib baik yg bt grill MA ni ok sbb dia mmg ada workshop sdri.

Lee D'Langkawi said...

Umoh kami kat Kuala Berang tu buat sendiri je. Ikut patern sendiri. Puas hati jugak lah. Tu pon sbb umah kena pecah masuk ke orang. kalu tidak, tak pasang lagi gril tu.