Followers

nuffnang

Thursday, May 14, 2009

Anis jatuh katil

Terbaru : **Ni kesan calar kat tepi bibir Anis.
Start semalam Ma dah sapu minyak gamat. Biar cepat hilang parut tu.

Ni pic masa kami bercuti kat Cinta Sayang dulu. sekadar hiasan..

kesian anak mama tomey2 nih. Gara2 tidur buas, pg tadi kul 5.30am 'kedebuk' mcm nangka busuk dia jatuh dari katil. kuat jugak bunyi dia, dah la katil tu tinggi , bukan style jepun tu... meraung jgk la..sampai abah dia yg selalu tdr mati pun terbangun sbb terkejut. Semalam abah tdr kat tilam bawah, kasi can Anis tdr ngn mama kat atas katil. Malam tu, mcm biasa2.. dah byk kali MA terjaga sbb asyik dok baiki dia tdr takut2 jatuh. risau gak tp nk bt mcmana, terjatuh jgk sayang mama ni. Pagi td ms nk p keja tgk kat tepi mulut dia ada calar panjang. mungkin kena bucu beg kot. kena sapu minyak gamat la balik nanti.
Mama harap Anis xde apa2 tu. nanti nk kena rapatkan balik katil tu ke dinding mcm dulu.

p/s nanti MA snap pic calar kat mulut Anis.

4 comments:

:. aYu .: said...

cian nya anis..huhu

kirana said...

alahai cian nya
akak dah pindah duduk umah baru ek?

mamaHanin said...

kak..spongebob tu mcm za punya laa.. heheh..dah tua2 pun ader lagik org bagi hadiah besday spongebob tu kat za.. lawak betuiii..
anis nih kena bedung kott.. baru tidoq tak der buas2 lagii.. hehehe..ciann diaa..
kak ayu.. nk masuk contest baby cumell tak.. kateogari 2-4tahun..???

my little family said...

ayu: lasak sket dia ni.

ana: belum, 30/5 ni kot start angkat barang2. sedih lak rs nk tinggal umah skrg ni..sentimental value..

ZA: tu la pasal, jgn bedung, selimut pun xmau.. contest tu apa syarat dia? leh la gak ..hahaha