Followers

nuffnang

Wednesday, May 6, 2009

Bercuti ke Genting????

hari ni tak mo citer pasai umah, nanti korang boring pulaks. Nak story pasal masak2 pun xde resipi baru yg MA cuba...resipi 'tapau' je banyak sekarang ni.. :-p

hari ni nak citer pasal tempat yg MA berangan nak p untuk bercuti la pulak. Jgn tak tau, MA ni suka pegi ke tempat yg sejuk2. Klu tempat panas2 tu MA cepat rimas. tapi hanya kat dalam M'sia je la yg mampu pun setakat ni...klu luar negara tu..xtau bila la pulaks.


Sebenarnya dah lama MA nk p Genting. Bukan tak pernah p, tp masa p dulu rsnya 4 tahun lepas. Bulan Disember 2005 rasanya. Kira masih dalam tempoh honeymoon la..hikhik..
Masa tu p beramai2, dengan family..riuh rendah kami, walaupun MA tak main sgt games yg disediakan tp enjoy la. Plannya nk bawak Anis ke sana pulak sbb Anis pun dah besar sket. Tp tu la..tak tau bila. Nampaknya lepas ni kena simpan duit balik la spare untuk ke sana. hehe..

seronok2, mcm2 games indoor & outdoor yg ada kan? eii..geram2


Ni pic kami masa p Genting Disember 2005. Tgk2..slim lagi kan? kehkeh

p/s: sebenarnya MA ni keletihan minda & badan..tu pasai tiba2 dok berangan nk p bercuti tu. Kiang dah p Genting last week..jeles pulak MA ni..kaakaka (apa kena mengena pulak Kiang ngn kami nih.. :-p)

6 comments:

KV said...

wah, kv pun nak cari lh mana gambar kv pi genting. Hihi

kirana said...

hihi kurus kak ayu dulu
bkn bermaksud skrg gemuk..tp dulu lagi kurus lah

my little family said...

KV: tayang jgn tak tayang..kekeke

Ana: tu la..kurus nyerr...x elok la pulaks...kekekeke tp skrg mmg gemuk la..sakit jiwaaaa xmo turun2 berat nih..

:. aYu .: said...

kata k yati..dulu k ayu kurus..
ayu je yg xcaye..
tp dah caye dah sbb tgk pic2 kak ayu..
em..skang lagi cantik la kak..

my little family said...

ayu: ayoyo..Yati..jgn story lebey2 tau..malu den nanti pecah lobang.kakakaka...

p/s: pssttt, nasib baik ms kat Uitm xde gewe..klu dak abis Yati story..kakaka

genny da bomb said...

kak ayu skang ni lagi lawa la...heheh..