Followers

nuffnang

Tuesday, August 11, 2009

Our home workstation

Hari ni dok sorang2 kat Ofis. Adik ofis ni MC sbb DEMAM. dari kelmarin lagi tgk dia dok berselimut dlm sweater dia.. dah la esok dia ada exam JPN. cepat2 baik ekk.. Yang lain kn ke BTPN sbb ada Program Galakan Membaca. Jadi MA sorang2 je la arini.. HOREYYYYY!!!! hahahaha... Tp hari ni MA POSA la ... ok, N3 kali ni..taraaaa....

OUR WORKSTATION
hasil yang belum siap sepenuhnya. kertas2 yg ditempek kat soft board tu belum siap di proses..hehehe... segala reminder atau order tulis siap2 kat white board kat sebelah kiri..(tiada dlm gmbr..xyah carik..)

nanti bila dah siap semua kita snap lagi ekk..hahahaha.. mmg sah xde keja arini.. :-p

6 comments:

Acacia said...

haha.. mnik.. kene letok buka dale bilik air la.. mugo ado program Galakan Membaca.. hahaha.. workstation napok bz business baik punye...

my little family said...

Acacia: hahaha..xsey....xgamokk..hahaha.. Tu nk harap cik own sipe mmg berkurun la tuh.. terpaksa la sipe sbb semua benda penting ado kat situ. Busines? alhamdulillah..kasi can bui geng ko ANis la ni..hehe

kirana said...

dah macam opis dah ni kak ayu

my little family said...

Ana: mmg bilik ni bt mini opis pun Ana.. Semua operasi berkaitan ada di bilik ni..senang sket, letak semua kat 1 tempat ..hehe...

Lee D'Langkawi said...

Meme soh takdok kije... hihihi

my little family said...

abe, buke xdok..tp xbuat..hahahaha....