Followers

nuffnang

Wednesday, August 12, 2009

selamat hari Rabu semua..


selamat pagi semua.. Pagi2 tak sempat nk ngomel sbb nak 'clearkan' tray kat atas meja nih..hehe.. semoga u all ceria je pagi2 ni mcm bunga matahari MA nih..

ptg sket kita story mory ekk..hahaha

9 comments:

ummi afifah said...

selamat pagi..cerianya dihari Rabu.. semoga clear semua atas tray tu ye...

my little family said...

tu la Ummi, klu tak bt skrg makin tinggi la nanti..hehe..ari ni ada rajin sedikit. :-p

ainul02 said...

kak ayu..ajar la mcm mana nak letak gambar kartun. gambar kartun yg boleh bergerak2 tuu..

my little family said...

salam ainul...haa..br interprame kat sini ekk..hahaha.. senang je..klik kat glitter graphic tu..pastu klik je pada mn2 emoticon yg nak..lepas klik copy HTML emoticon tu (biasa ada kat bwh emoticon)

** Perfect Love ** said...

huh.. i pun ade bunga comel cam u tuh.. kekeke tp i nyer kaler fink lorr

my little family said...

pertect love: yup ada mcm2 kaler kan? ..hehe cute jek letak atas meja nih..

ainul02 said...

dah lama la dok skodeng. kak ayu yg buat dek ja. huhu..cek ni org padang lalang sepupu abg own anak pada arwah pak teh ya. adik pada zaliza @ ja @ iza. blog mama hanin tu..huhu

mama uzma said...

alaala..
comeynya...

klu hari2 tgk flower ni...
hati pun berbunga riang jee...

my little family said...

ainul: akak tau la..hihi...saja nk tunggu dia tinggal jejak je... ish2..mana boleh xcamm..hehehe

mama uzma: tu la..xpun letak je bunga klip klip yg dah penuh org gn dlm kheta tu..