Followers

nuffnang

Thursday, August 27, 2009

pagar dah siap plaster



alhamdulillah akhirnya siap jugak tembok pagar ni di plaster. rsnya sempat la kami beraya dengan pagar baru nih..hehe.. sekarang kena fikir nak cat warna apa jek. Adoi, pening2..tang kaler ni cukup fail la. xtau nak letak kaler apa. Klu nak jimat beli kaler cream/hijau sama dengan kaler asal jekk.. Klu sempat boleh la cat Sabtu atau Isnin nanti...

pokok bunga kembang 10, cantik bila letak atas pagar mcm ni.. lagi bila waktu dia berbunga.. :-)


4 comments:

kirana said...

akak upah brp buat pagar gitu?
sekalik ngn brg?

cat color cam pagar tepi tu ok gak,.atau pon hijau mcm umah cikgu tu ehehe

shaifulsafar said...

wah... bestnya... raya sakan la tahun ni ya.... rumah pun dah cantik... :-)

my little family said...

Ana: cost tu xtau lagi sbb akak share ngn jiran sebelah. Dia pakai pelatih serenti so byr harga barang2 je la.. tunggu dia bgtau la ni..

shaiful: xde la jgk..dok hrp2 dpt la bonus..br raya ok sket..huhu

my little family said...

Ana: klu ikut Kiang (yg bt KC akak) sebelah RM700 dia ambik so klu kiri kanan RM1400 tp ni pakai pelatih Serenti jek..byr harga bhn2 je..