Followers

nuffnang

Monday, October 26, 2009

berdebar-debar...


lunch hour satgi plan nk ke Senheng (SenQ) nk settle pasal peti ais tu sbb petang nanti depa nak hantar peti ganti tu ke rumah. Klu ikutkan last call dari pekerja depa Khamis lepas, MA kena bayar RM280.00 after less apa ntah. Tp MA ttp tak puas hati sbb masih ada "susutnilai" pada peti ais yg baru 4 bulan MA guna (sbb tak sejuk) . katanya susut jadi RM2100.00
tak pe.. kita tunggu je tengahari nanti. Harap2 nasib menyebelahi MA.

Selagi tak settle ni selagi tu la rasa tak tenang...

p/s: kali ni p ngn member yg 'garang' sket..hehehe..leh la backing MA nanti.. :-p


6 comments:

genny da bomb said...

ha bantai sket dorang nanti..hohoho..suppose dalam waranty ape kes nk susut2 nilai plak kan..lain la kalo peti tu dh setahun lebih ye la nk kena byr2 sket2

Anonymous said...

sape erkk..yg garang itew..hehehehe

my little family said...

genny: tu la..

anonymous: ada la... :-p

kirana said...

hehe harap2 dapat hak kak ayu

peti ais sama ngn saya hehe :)beli pon kat senQ gak

shaifulsafar said...

peti ais jenis toshiba erk?

my little family said...

Ana + shaiful :
yup, Toshiba 710L. Alhamdulillah dah settle lepas adik MA gertak sket dan kawan MA call sembang ngn depa.. tiada susutnilai dah..kira based pada harga asal peti tu cuma tambah sket sbb peti baru lebih sket harga dr peti lama. ni baru betul kan?