Followers

nuffnang

Monday, October 5, 2009

semangat baru...

tak tau kenapa tiba2 bersemangat pulak kat ofis. Bukan semangat apa pun cuma semangat nk kemas meja dan clearkan apa2 yg sepatutnya. Yang penting nak filling semua dokumen dan surat yg dah penuh tray nih. pastu update sket fail meja dan senarai tugas yg tak penah2 update sejak MA masuk keja nih..hahaha..bila HQ turun bt pemantauan dan mintak Fail Meja/ Senarai Tugas utk semak, MA cuma tunjuk yg sedia ada je... tp kali ni MA dah update siap segala apa yg perlu update. Bukan apa kadang-kadang ada sedikit perubahan dlm fail meja/senarai tugas..jadi kn la check selalu..huhu..

p/s: kelmarin Ft kat ofis MA ni dah dapat meja & kerusi baru.. klu tak kesian dok pakai meja lama & kerusi yg keras jek.. harap2 makin bsemangat la nanti. :-p

tu dia, plastik kat kerusi pun belum buka lagi..xtau la bila nk guna ni...:-)

muka kanak-kanak riang yang tinggalkan MAMA dia ,semalam dia ikut mak tok balik alor setar sampai hujung minggu ni..huhu...rindu la xdapat dengar dia berceloteh..huhu..kasi can kat MAMA & Abah dia honeymoon lagi kot..hahaha

5 comments:

Intan said...

Anis...anis... ntah bila auntie nak bg souvenir kat Anis ni...

:D

kirana said...

dah tukaq layout baru dahhh


ooo rumah bwh tu rumah mak akak ker...tak paham entri geni aritu

my little family said...

intan: jgn lupa auntie bg kat mama anis sama tau..wakakakaka...

Ana: sempena raye...hehe..

yup, umah mak kat kg la tu.. mesti Ana dah bz skrg sbb dah tukar dept kan? patut lambat post n3..:-)
tukar tempat baru mesti semangat baru gak nih...hahaha

** Perfect Love ** said...

bagus..bagus semangat dah mari
saye ni semangat tak timbul2 lagi

my little family said...

perfect love: kena p myelam dulu kot br timbul smgt tu..hihihi..