Followers

nuffnang

Thursday, January 28, 2010

The Negotiator

mm..gara-gara cerita ni la, aku tido lewat semalam.
gara-gara cerita ni la aku mengantuk & pening2 lalat sekarang ni..hehehe..

bukan marah, tp enjoy sangat sebab dah lama tak tgk movie citer yang best. Sebenarnya MA dah pernah tgk cerita ni pun sebelum ni. Hubby MA ada beli cd dia masa kami belum kawin tp ntah sapa pinjam, x hantar balik... hilang gitu je..

dulu, sebelum kawin & sebelum ada Anis..kami ni suka tgk wayang @ dvd. banyak jgk la dvd/cd yg kami beli. sekarang je dah kureng sbb klu beli pun bukan dapat tgk.. Anis dah conquer tv dahhhh... :-)

tp citer The Negotiator smlm mmg best lah... enjoyyyyy..teringat zaman2 sblm jadi ibu ni.. hehe

p/s: citer apa yg best kat panggung skrg ni ekk?